Vastgoedonderhoud

Wij Zijn uw partner in vastgoedonderhoud, Uw pand weer als nieuw!

Uw huis of kantoorpand er weer als nieuw uit laten zien? Wij staan voor u klaar! Ons compacte maar ervaren team van vakmensen heeft meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedonderhoud en staat klaar het onderhoud aan uw pand tot in de puntjes te verzorgen.

Vraag uw Gratis Offerte aan voor Vastgoedonderhoud!

Google Reviews

4.0

Vastgoedonderhoud: Uw Woning of Bedrijfspand

Een woning of bedrijfspand heeft onderhoud nodig, dit noem je vastgoedonderhoud. Bij Van Bragt Bouw bieden wij u vastgoedonderhoud door middel van een servicecontract. Wij zijn een bouwbedrijf in Breda met meer dan 20 jaar ervaring met het onderhouden van huizen en bedrijfspanden en kunnen ook uw pand tot in de puntjes verzorgen.

Vastgoedonderhoud omvat onder andere diensten als schilderwerk, gevelonderhoud, het repareren en controleren van dakbedekking en andere structurele elementen die onderhouden moeten worden.

Een servicecontract voor vastgoedonderhoud begint bij een grondige inspectie van uw huis of bedrijfspand. Hier bekijken wij wat onderhouden moet worden en bespreken wij samen met u wat uw wensen zijn voor het onderhouden van uw pand. Als dit besproken is, zullen wij een servicecontract opstellen. Als u akkoord gaat zullen wij om de zoveel tijd (afgesproken in het contract) langs komen om het vastgoedonderhoud uit te voeren.

Verdere isolatie van het dak en begin aan ondergrond voor de dakpannen

Vastgoedonderhoud: Ons Stappenplan

Vastgoedonderhoud begint bij ons met een grondige inspectie van uw huis of bedrijfspand. Ook stellen we tijdens de inspectie al uw wensen en behoeften vast en maken we op basis van de inspectie en uw wensen een servicecontract. Als u akkoord gaat met het service contract zullen wij om de zoveel tijd langs komen om het vastgoedonderhoud uit te voeren en zorgen we ervoor dat uw huis of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet.

Wanneer we langskomen doen we eerst een inspectie, om te kijken hoe alles eruit ziet en beginnen we vervolgens met het uitvoeren van het vastgoedonderhoud. Als we tijdens onze inspectie zien dat er ook onderhoud nodig is aan iets wat niet in het servicecontract staat, zullen wij u hier natuurlijk over waarschuwen.

Recent Vastgoedonderhoud

De Voordelen Van Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud brengt verschillende voordelen met zich mee, hieronder worden een aantal van deze voordelen benoemd.

1. Vastgoedonderhoud zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand zijn waarde behoudt en mogelijk ook in stijgt. Dit is erg voordelig als u plannen in de toekomst plannen heeft voor verhuur of verkoop van uw huis of bedrijfspand.

2. Regelmatig vastgoedonderhoud draagt aanzienlijk bij aan de levensduur van uw huis of bedrijfspand. Het zorgt namelijk voor een langere levensduur van bouwmaterialen, technische systemen en andere elementen van uw pand. Daarnaast geeft regelmatig vastgoedonderhoud een nette uitstraling aan uw huis of bedrijfspand.

3. Het regelmatig onderhouden van uw huis of bedrijfspand kan voor kostenbesparing op lange termijn zorgen. Tijdens regelmatig vastgoedonderhoud kunnen er problemen ontdekt worden aan uw huis of bedrijfspand, dat in een later stadium veel meer zou kosten om te herstellen. Als het in een vroeg stadium ontdekt wordt, zal u dit dus kosten besparen.

Voorbereiding van de stellingen voor drie dakopbouwen in Breda

Wat anderen zeggen over Van Bragt Bouwbedrijf

4 Sterren Google Reviews

Wat Maakt Ons Speciaal?

Wij hechten er veel waarde aan om onze afspraken na te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van een duidelijke realistische planning. Bij Van Bragt Bouw hebben we een passie voor ons vak en met ons compacte team van ervaren vakmensen en vaste onderaannemers zorgen we er dan ook voor dat we onze planning daadwerkelijk behalen. Geen gaten van weken waar niks gebeurt! Als u bij ons een bouwproject start, is ons team iedere dag op de bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt en dat u tevreden bent.

Wij hebben 20 jaar ervaring in kleine, grote en complexe aanbouw, verbouwingen en nieuwbouw. Onze visie is de komende jaren nog vele mooie projecten te mogen opleveren met ons kleine maar deskundige team van vakmensen.

Jaren Ervaring
0 +

Wij Staan klaar voor het vastgoedonderhoud van uw huis of bedrijfspand!

Onze Werkwijze

Succesvolle Projecten
0 +

Over Van Bragt Bouw

Van Bragt Bouwbedrijf met als eigenaar Dennis van Bragt is in 2004 begonnen als eenmanszaak. In 2007 heeft Dennis een BV met professioneel personeel opgericht. Sindsdien is Van Bragt Bouwbedrijf uitgegroeid tot een bouwbedrijf met een compact team van 8 vakmensen dat gespecialiseerd is in kleine en grote complexe aanbouwen, verbouwingen en nieuwbouw.

Wij van Van Bragt Bouwbedrijf hechten veel waarde aan goede communicatie en persoonlijke service. Doordat wij een klein bouwbedrijf zijn, kunnen we dit ook waarmaken. Wij hebben nauw contact met onze klanten en personeel. Daarnaast werken we al jaren samen met vaste onderaannemers.

Dit zorgt ervoor dat wij een strakke planning kunnen aanhouden en deze ook behalen. Bij ons zijn er geen gaten van weken waar niks gedaan wordt. Om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt, is er iedere dag iemand van ons op de bouwplaats aanwezig. Kortom, bij Van Bragt Bouwbedrijf kunt u een gestroomlijnd bouwproject verwachten, waarbij wij goed contact met u hebben om te verzekeren dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.

Recent Vastgoedonderhoud & Meer!

Regelmatig Vastgoedonderhoud: Uw huis Of bedrijfspand als nieuw!

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen