Huis Bouwen

Huis bouwen? Wij staan met meer dan 20 jaar ervaring voor u klaar!

Wij hechten veel waarde aan een strakke planning voor de bouwen van uw nieuwe huis. Bij ons zijn er geen gaten van weken waar niks gebeurd, maar iedere dag iemand op bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt.

Huis Bouwen in Breda of Omstreken? Vraag hier uw Gratis Offerte aan!

Google Reviews

4.0

Nieuw Huis Bouwen Met van Bragt Bouw

Een volledig nieuw huis bouwen is een grote stap. Wij begrijpen dit en zijn er tijdens dit gehele proces om u te helpen en te ondersteunen. Een huis bouwen met Van Bragt Bouw begint bij een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen wij al uw wensen zorgvuldig vaststellen en op basis van dit gesprek een offerte opstellen voor het bouwen van uw nieuwe huis.

Er komt veel kijken bij een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, het aanvragen van een omgevingsvergunning, het uitzoeken van een geschikte kavel en het ontwerpen van de gehele woning. Deze punten moeten allemaal uitgevoerd worden voordat we kunnen beginnen met het bouwen van uw huis.

Wij hebben een compact team van ervaren vakmensen, daarnaast werken wij al jaren samen met vaste onderaannemers. Ons compacte team zorgt ervoor dat wij nauw contact hebben met onze klanten en ons personeel. Hierdoor kunnen we een strakke planning aanhouden en deze ook halen, bij ons heeft u geen gaten van weken waar niks gebeurd, maar een duidelijke planning waarbij de uitvoerder iedere dag op de bouw aanwezig is. Kortom, wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met huizen bouwen en staan klaar om u ook in dit proces te helpen en te ondersteunen.

Afwerking van de nieuwbouw woning in Prinsenbeek

Huis Bouwen: Ons Stappenplan

Een huis bouwen begint bij ons met een kennismakingsgesprek waarin wij al uw wensen vaststellen en de details van het project noteren. Op basis van dit gesprek maken wij een gratis offerte. Zodra u akkoord gaat op deze offerte volgt er een opdrachtbevestiging en planning voor het bouwen van uw nieuwe huis.

Als er nog geen ontwerp en omgevingsvergunning is voor het bouwen van uw huis, dan kunnen wij u hiermee helpen. Het is belangrijk dat deze dingen goed geregeld zijn voordat de bouw van uw huis begint.

Wanneer alles goed geregeld is, kunnen we beginnen met uw huis bouwen. Een huis bouwen begint met de ruwbouw. De ruwbouwfase van een huis omvat onder andere het grondwerk, de fundering, de gehele draagconstructie, dakconstructie, installatiewerkzaamheden en het aanbrengen van isolatie materiaal. Het einddoel van de ruwbouwfase is dat uw huis wind -en waterdicht is. De volgende stap zou de afbouwfase zijn, hierin wordt het gehele interieur van uw huis afgewerkt. Als al deze dingen afgerond zijn, kunt u gaan genieten van uw nieuw gebouwde huis!

Recente Nieuwbouw Projecten

De Voordelen Van Een Huis Bouwen

Een huis bouwen brengt verschillende voordelen met zich mee, hieronder worden een aantal van deze voordelen benoemd.

1. Een huis bouwen geeft u de vrijheid om volledig zelf het exterieur en interieur van uw woning te bepalen. Dit zorgt voor maximaal comfort en een huis dat aan al uw wensen en behoeften voldoet. Daarnaast kan er bij het bouwen van uw nieuwe huis gebruikgemaakt worden van de nieuwste technologie├źn en voorzieningen. Dit kan bijdragen aan lagere energiekosten en een modernere leefomgeving in uw nieuw gebouwde huis.

2. Een nieuw huis bouwen zorgt ervoor dat u minder rekening hoeft te houden met renovaties en reparaties aan uw huis. Aangezien alles gloednieuw is heeft, kan u dus kosten besparen die u mogelijk zou hebben bij het kopen van een oudere woning.

3. Een huis bouwen geeft u de vrijheid om zelf een locatie te kiezen voor uw nieuwe huis, die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf een wijk kiezen of een andere locatie die aan al uw wensen voldoet.

Zijkant van het eindresultaat van de nieuwbouw woning in Prinsenbeek

Wat anderen zeggen over Van Bragt Bouwbedrijf

4 Sterren Google Reviews

Wat Maakt Ons Speciaal?

Wij hechten er veel waarde aan om onze afspraken na te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van een duidelijke realistische planning. Bij Van Bragt Bouw hebben we een passie voor ons vak en met ons compacte team van ervaren vakmensen en vaste onderaannemers zorgen we er dan ook voor dat we onze planning daadwerkelijk behalen. Geen gaten van weken waar niks gebeurt! Als u door ons uw huis laat bouwen, is ons team iedere dag op de bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt en dat u tevreden bent.

Wij hebben 20 jaar ervaring in kleine, grote en complexe aanbouw, verbouwingen en nieuwbouw. Onze visie is de komende jaren nog vele mooie projecten te mogen opleveren met ons kleine maar deskundige team van vakmensen.

Jaren Ervaring
0 +

Een gloednieuw huis bouwen? Wij Staan voor u klaar!

Onze Werkwijze

Succesvolle Projecten
0 +

Over Van Bragt Bouw

Van Bragt Bouwbedrijf met als eigenaar Dennis van Bragt is in 2004 begonnen als eenmanszaak. In 2007 heeft Dennis een BV met professioneel personeel opgericht. Sindsdien is Van Bragt Bouwbedrijf uitgegroeid tot een bouwbedrijf met een compact team van 8 vakmensen dat gespecialiseerd is in kleine en grote complexe aanbouwen, verbouwingen en nieuwbouw.

Wij van Van Bragt Bouwbedrijf hechten veel waarde aan goede communicatie en persoonlijke service. Doordat wij een klein bouwbedrijf zijn, kunnen we dit ook waarmaken. Wij hebben nauw contact met onze klanten en personeel. Daarnaast werken we al jaren samen met vaste onderaannemers.

Dit zorgt ervoor dat wij een strakke planning kunnen aanhouden en deze ook behalen. Bij ons zijn er geen gaten van weken waar niks gedaan wordt. Om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt, is er iedere dag iemand van ons op de bouwplaats aanwezig. Kortom, bij Van Bragt Bouwbedrijf kunt u een gestroomlijnd bouwproject verwachten, waarbij wij goed contact met u hebben om te verzekeren dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.

Onze Recente Nieuwbouw Projecten & Meer!

Van Bragt Bouw: Uw partner bij het bouwen van uw huis

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen