Aanbouw

Met jaren ervaring in complexe aanbouw staan wij voor u klaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van kleine en grote complexe aanbouw, staat Van Bragt Bouw garant voor een strakke planning die behaald wordt. Bij ons geen gaten van weken waar niks gebeurd, maar iedere dag iemand op de bouw!

Vraag een Gratis Offerte aan voor het Plaatsen van uw Aanbouw!

Google Reviews

4.0

Aanbouw Plaatsen

Een aanbouw plaatsen kan een efficiënte manier zijn voor het uitbreiden van uw huis. Naast dat het efficiënt is, kan het ook een moderne uitstraling geven aan uw huis. Een aanbouw aan uw huis plaatsen is iets dat zorgvuldig gepland en uitgevoerd moet worden. Voordat een aanbouw geplaatst kan worden, moeten alle vereiste vergunningen aangevraagd worden en moet er een duidelijk ontwerp gemaakt worden.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van kleine, grote en complexe aanbouw en kunnen u helpen tijdens dit gehele proces. Dit proces begint bij een kennismakingsgesprek waarin wij al uw wensen vaststellen. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte dan volgt er de opdrachtbevestiging en de planning van uw project.

Bij Van Bragt Bouw hechten wij veel waarde aan een duidelijke planning bij het plaatsen van een aanbouw. Wij hebben een compact team en werken al jaren samen met vaste onderaannemers. Hierdoor kunnen wij deze strakke planning waarmaken en ervaart u geen gaten van weken waar niks gebeurt bij het plaatsen van uw aanbouw. Kortom, Van Bragt Bouw is uw ervaren bouwbedrijf in Breda voor het plaatsen van kleine, grote en complexe aanbouw.

Bovenverdieping van de aanbouw in Ulvenhout

Aanbouw Plaatsen: Ons Stappenplan

Een aanbouw plaatsen kan een complex proces zijn en moet zorgvuldig door experts uitgevoerd worden. Ons compacte team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van kleine, grote en complexe aanbouw. Een aanbouw plaatsen begint bij ons met een kennismakingsgesprek waarin wij al uw wensen vaststellen en de details van uw aanbouw project noteren. Wanneer u akkoord gaat met de offerte die wij op basis van dit gesprek opstellen, volgt er een opdrachtbevestiging en een duidelijke planning en startdatum voor het plaatsen van uw aanbouw.

Voor een aanbouw zijn ook vergunningen nodig en moet een goed ontwerp maken. Wij kunnen hiermee helpen als u deze nog niet heeft.

Als alles goed geregeld is, kunnen we gaan beginnen met het plaatsen van uw aanbouw. Dit begint bij het grondwerk en het leggen van een goede fundering. Vervolgens gaan we verder met het plaatsen van de dragende structuur en regelen we de aansluiting aan uw bestaande woning. Als de aanbouw aangesloten is, gaan we verder met het aansluiten van alle installatiewerkzaamheden en bedrading. Wanneer dit gebeurt is wordt de aanbouw afgewerkt en doen we nog een kwaliteits inspectie om te verzekeren dat alles goed is.

Recente Aanbouw Projecten

De Voordelen Van Een Aanbouw Plaatsen

Een aanbouw plaatsen brengt verschillende voordelen met zich mee, hieronder worden een aantal van deze voordelen benoemd.

1. Een aanbouw plaatsen is een uitstekende manier om uw leefruimte en wooncomfort te vergroten zonder een nieuw huis te bouwen of te kopen. Een aanbouw kan onder andere gebruikt worden voor een extra slaapkamer, uitbreiding van de woonkamer, badkamer of elke andere gewenste ruimte.

2. Een aanbouw kan extra natuurlijk licht uw huis binnenbrengen en ziet er modern uit. Daarnaast kan het bijdragen aan waardevermeerdering van uw huis of bedrijfspand en is dit mogelijk een goede investering als u plannen heeft om uw huis in de toekomst te verkopen.

3. Een aanbouw kan veel natuurlijk licht naar binnen brengen en draagt hierdoor bij aan wooncomfort. Daarnaast kan het gebruikt worden als makkelijk doorgang naar uw tuin.

Begin met het metselwerk aan het dak van de aanbouw

Wat anderen zeggen over Van Bragt Bouwbedrijf

4 Sterren Google Reviews

Wat Maakt Ons Speciaal?

Wij hechten er veel waarde aan om onze afspraken na te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van een duidelijke realistische planning. Bij Van Bragt Bouw hebben we een passie voor ons vak en met ons compacte team van ervaren vakmensen en vaste onderaannemers zorgen we er dan ook voor dat we onze planning daadwerkelijk behalen. Geen gaten van weken waar niks gebeurt! Als u bij ons een bouwproject start, is ons team iedere dag op de bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt en dat u tevreden bent.

Wij hebben 20 jaar ervaring in kleine, grote en complexe aanbouw, verbouwingen en nieuwbouw. Onze visie is de komende jaren nog vele mooie projecten te mogen opleveren met ons kleine maar deskundige team van vakmensen.

Jaren Ervaring
0 +

Aanbouw: Een uitstekende manier om uw Huis te vergroten

Onze Werkwijze

Succesvolle Projecten
0 +

Over Van Bragt Bouw

Van Bragt Bouwbedrijf met als eigenaar Dennis van Bragt is in 2004 begonnen als eenmanszaak. In 2007 heeft Dennis een BV met professioneel personeel opgericht. Sindsdien is Van Bragt Bouwbedrijf uitgegroeid tot een bouwbedrijf met een compact team van 8 vakmensen dat gespecialiseerd is in kleine en grote complexe aanbouwen, verbouwingen en nieuwbouw.

Wij van Van Bragt Bouwbedrijf hechten veel waarde aan goede communicatie en persoonlijke service. Doordat wij een klein bouwbedrijf zijn, kunnen we dit ook waarmaken. Wij hebben nauw contact met onze klanten en personeel. Daarnaast werken we al jaren samen met vaste onderaannemers.

Dit zorgt ervoor dat wij een strakke planning kunnen aanhouden en deze ook behalen. Bij ons zijn er geen gaten van weken waar niks gedaan wordt. Om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt, is er iedere dag iemand van ons op de bouwplaats aanwezig. Kortom, bij Van Bragt Bouwbedrijf kunt u een gestroomlijnd bouwproject verwachten, waarbij wij goed contact met u hebben om te verzekeren dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.

Onze Recente Aanbouw Projecten & Meer!

Van kleine tot grote Aanbouw, wij Staan voor u klaar!

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen