Huis Verbouwen

Uw huis of bedrijfspand verbouwen? Wij staan voor u klaar!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden staan wij garant voor een strakke planning die behaalt wordt. Bij ons geen gaten van weken waar niks gebeurd. Van Bragt Bouw staat klaar voor zowel kleine als grote verbouwingen.

Vraag uw Gratis Offerte aan voor het Verbouwen van uw Huis of Bedrijfspand!

Google Reviews

4.0

Huis Verbouwen Met Van Bragt Bouw

Wij zijn een bouwbedrijf in Breda met meer dan 20 jaar ervaring in verbouwen voor voornamelijk de particuliere markt. Ook de verbouwing van uw huis kunnen wij dus tot in de puntjes verzorgen. Een huis verbouwen begint bij ons met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek stellen wij al uw wensen vast en noteren we alle details van de verbouwing. Op basis van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen. Als u akkoord gaat met deze offerte volgt er een opdrachtbevestiging en een duidelijke planning, die wij ook halen. Deze planning kunnen wij waarmaken doordat wij een compact team van ervaren vakmensen hebben. Dit zorgt ervoor dat wij nauw contact hebben met onze klanten en personeel. Uw huis verbouwen met Van Bragt Bouw betekent iedere dag iemand op de bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt. Geen gaten van weken waar niks gebeurd!

Er komt veel kijken bij een huis verbouwen bijvoorbeeld, het aanvragen van alle benodigde vergunningen en het maken van een duidelijk ontwerp voor de verbouwing. Als deze dingen geregeld zijn, kunnen wij beginnen met uw huis verbouwen.

Isolatie van het dak van de aanbouw bij woning in Teteringen

Huis Verbouwen: Ons Stappenplan

Een huis verbouwen begint met een kennismakingsgesprek en vervolgens op basis van dit gesprek een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte volgt er een opdrachtbevestiging en een duidelijk planning voor de verbouwing van uw huis. Als dit geregeld is, moeten alle vereiste vergunningen aangevraagd worden voor het verbouwen van uw huis.

Zodra het ontwerp, de offerte en alle vergunningen geregeld zijn, dan kan de verbouwing beginnen. Bij het verbouwen van uw huis beginnen wij met de sloopwerkzaamheden. Als dit gebeurt is, kunnen we verder met de structurele elementen en de rest van de verbouwing.

Wanneer alle werkzaamheden uitgevoerd zijn, doen wij nog een kwaliteitsinspectie van de verbouwing om te verzekeren dat alles goed is en u volledig tevreden bent.

Recent Verbouwde Huizen

Voordelen Van Uw Huis Verbouwen

Uw huis verbouwen brengt verschillende voordelen met zich mee, hieronder worden een aantal van deze voordelen benoemd.

1. Uw huis verbouwen is een ideale manier om wooncomfort en leefruimte te vergroten, zonder een nieuw huis te bouwen of kopen. Een huis verbouwen geeft u de gelegenheid om uw woning aan te passen aan uw nieuwe behoeften, daarnaast kan een verbouwing van bijvoorbeeld uw badkamer een moderne en frisse look geven aan uw huis.

2. Een huis verbouwen geeft u de gelegenheid de woning functioneler in te delen, bijvoorbeeld door een dakopbouw. Op deze manier creëert u meer ruimte in uw woning waardoor uw leefcomfort ook vergroot.

3. Een huis verbouwen kan er ook voor zorgen dat deze in waarde stijgt. Dit kan erg voordelig zijn als u in de toekomst mogelijk nog plannen heeft voor verkoop of verhuur van uw huis of bedrijfspand.

Prefab dakopbouw monteren in Breda

Wat anderen zeggen over Van Bragt Bouwbedrijf

4 Sterren Google Reviews

Wat Maakt Ons Speciaal?

Wij hechten er veel waarde aan om onze afspraken na te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van een duidelijke realistische planning. Bij Van Bragt Bouw hebben we een passie voor ons vak en met ons compacte team van ervaren vakmensen en vaste onderaannemers zorgen we er dan ook voor dat we onze planning daadwerkelijk behalen. Geen gaten van weken waar niks gebeurt! Als u bij ons een bouwproject start, is ons team iedere dag op de bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt en dat u tevreden bent.

Wij hebben 20 jaar ervaring in kleine, grote en complexe aanbouw, verbouwingen en nieuwbouw. Onze visie is de komende jaren nog vele mooie projecten te mogen opleveren met ons kleine maar deskundige team van vakmensen.

Jaren Ervaring
0 +

Huis Verbouwen? Wij hebben 20 jaar ervaring en staan voor u klaar!

Onze Werkwijze

Succesvolle Projecten
0 +

Over Van Bragt Bouw

Van Bragt Bouwbedrijf met als eigenaar Dennis van Bragt is in 2004 begonnen als eenmanszaak. In 2007 heeft Dennis een BV met professioneel personeel opgericht. Sindsdien is Van Bragt Bouwbedrijf uitgegroeid tot een bouwbedrijf met een compact team van 8 vakmensen dat gespecialiseerd is in kleine en grote complexe aanbouwen, verbouwingen en nieuwbouw.

Wij van Van Bragt Bouwbedrijf hechten veel waarde aan goede communicatie en persoonlijke service. Doordat wij een klein bouwbedrijf zijn, kunnen we dit ook waarmaken. Wij hebben nauw contact met onze klanten en personeel. Daarnaast werken we al jaren samen met vaste onderaannemers.

Dit zorgt ervoor dat wij een strakke planning kunnen aanhouden en deze ook behalen. Bij ons zijn er geen gaten van weken waar niks gedaan wordt. Om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt, is er iedere dag iemand van ons op de bouwplaats aanwezig. Kortom, bij Van Bragt Bouwbedrijf kunt u een gestroomlijnd bouwproject verwachten, waarbij wij goed contact met u hebben om te verzekeren dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.

Recent Verbouwde Huizen & Meer!

Huis Verbouwen: Uw Wooncomfort en leefruimte vergroten

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen