Bouwbedrijf Terheijden

Van Bragt Bouw: Uw Ervaren Bouwbedrijf
In Terheijden

Van Bragt Bouw is een bouwbedrijf vlakbij Terheijden met meer dan 20 jaar ervaring in kleine, grote en complexe aanbouw en verbouwingen. Wij staan garant voor kwaliteit en een strakke planning die behaald wordt. Bij ons geen gaten van weken waar niks gebeurd!

Vraag uw Gratis Offerte aan bij Van Bragt Bouw, uw Bouwbedrijf vlakbij Terheijden!

Google Reviews

4.0

Onze Projecten

Over Van Bragt Bouw - Uw Bouwbedrijf in Terheijden!

Van Bragt Bouwbedrijf met als eigenaar Dennis van Bragt is een bouwbedrijf vlakbij Terheijden en is in 2004 begonnen als eenmanszaak. In 2007 heeft Dennis een BV met professioneel personeel opgericht. Sindsdien is Van Bragt Bouwbedrijf uitgegroeid tot een bouwbedrijf vlakbij Terheijden met een compact team van 8 vakmensen dat gespecialiseerd is in kleine en grote complexe aanbouwen, verbouwingen en nieuwbouw.

Wij van Van Bragt Bouwbedrijf hechten veel waarde aan goede communicatie en persoonlijke service. Doordat wij een klein bouwbedrijf zijn, kunnen we dit ook waarmaken. Wij hebben nauw contact met onze klanten en personeel. Daarnaast werken we al jaren samen met vaste onderaannemers.

Dit zorgt ervoor dat wij een strakke planning kunnen aanhouden en deze ook behalen. Bij ons zijn er geen gaten van weken waar niks gedaan wordt. Om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt, is er iedere dag iemand van ons op de bouwplaats aanwezig. Kortom, bij Van Bragt Bouwbedrijf kunt u een gestroomlijnd bouwproject verwachten, waarbij wij goed contact met u hebben om te verzekeren dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet. Wij zijn uw ervaren bouwbedrijf in Terheijden en omstreken.

Wat anderen zeggen over Van Bragt Bouwbedrijf

4 Sterren Google Reviews

Transporteren van de prefab aanbouw voor een woning in Made

Onze Diensten

Een nieuwbouw woning laten bouwen? Wij staan voor u klaar! Met 20 jaar ervaring kunnen wij dit volledig voor u realiseren.

Onderhoud nodig aan uw woning? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw woning er weer als nieuw uit ziet!

Een van onze specialisaties is verbouwen. Wij doen veel complexe verbouwingen, van klein tot groot voor voornamelijk particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kleine, grote en complexe aanbouw. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar!

Wat Maakt Ons Speciaal?

Wij hechten er veel waarde aan om onze afspraken na te komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van een duidelijke realistische planning. Bij Van Bragt Bouw hebben we een passie voor ons vak en met ons compacte team van ervaren vakmensen en vaste onderaannemers zorgen we er dan ook voor dat we onze planning daadwerkelijk behalen. Geen gaten van weken waar niks gebeurt! Als u bij ons een bouwproject start, is ons team iedere dag op de bouw om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt en dat u tevreden bent.

Wij hebben 20 jaar ervaring in kleine, grote en complexe aanbouw, verbouwingen en nieuwbouw. Onze visie is de komende jaren nog vele mooie projecten te mogen opleveren met ons kleine maar deskundige team van vakmensen. Wij zijn het bouwbedrijf in Terheijden en omstreken waar u verzekerd bent van vakmanschap en persoonlijke service!

Jaren Ervaring
0 +

Uw Bouwplannen Laten Realiseren Door van Bragt Bouw, Uw Bouwbedrijf in Terheijden!

Ervaren Bouwbedrijf In Terheijden & Omstreken

Van Bragt Bouw is een bouwbedrijf in Terheijden en omstreken met meer dan 20 jaar ervaring. Ons compacte team van ervaren vakmensen is gespecialiseerd in aanbouw, verbouwen, nieuwbouw en vastgoedonderhoud. 

Aangezien wij een compact team hebben, kunnen wij nauw contact houden met zowel onze klanten als ons personeel. Hierdoor zijn wij in staat een strakke planning aan te houden voor uw bouwproject en deze ook te halen. Kiezen voor Van Bragt Bouw betekent een gestroomlijnd project, persoonlijke service en hoge kwaliteit. Bij ons heeft u elke dag iemand op te bouw om te verzekeren dat u tevreden bent en alles voorspoedig verloopt.

Wij zijn uw bouwbedrijf in Terheijden en omstreken voor aanbouw, verbouwen, nieuwbouw en vastgoedonderhoud!

Verder met het skelet van het dak bij de nieuwbouw woning in Prinsenbeek

Onze Werkwijze

Succesvolle Projecten
0 +

Onze Recente Projecten in Terheijden & Omstreken

Van Bragt Bouw: het bouwbedrijf in Terheijden dat staat voor kwaliteit en Persoonlijke service

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen

Wij zijn gesloten i.v.m. vakantie

12/08/2024 staan wij weer voor u klaar!