6 Aandachtspunten bij het plaatsen van een aanbouw

Een aanbouw plaatsen is precisiewerk en moet zorgvuldig uitgevoerd worden door experts. In dit artikel vindt u 6 aandachtspunten om op te letten bij het plaatsen van een aanbouw. Door goed op deze aandachtspunten te letten kunt u bepaalde verrassingen tijdens de aanbouw voorkomen.
Begin aan het dak bij het plaatsen van een aanbouw aan woning

1. Sluit de stijl van de aanbouw aan op uw woning?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw aanbouw goed aansluit op de stijl van uw woning. Het kan er namelijk wat vreemd uitzien als u een modern huis heeft met een traditionele stijl aanbouw. Om deze reden is het erg belangrijk om goed na te denken over hoe het eruit moet zien en voordat de aanbouw begint een ontwerp te laten maken.

2. Nadenken over een budget voor de aanbouw

Het is verstandig om van tevoren een budget te bepalen voor wat de aanbouw maximaal mag kosten. Dit kunt u dan vervolgens met de uitvoerder bespreken om ervoor te zorgen dat de aanbouw binnen uw budget valt, maar alsnog aan al uw wensen voldoet.

3. Een duidelijke planning laten maken

Een realistische strakke planning voor het plaatsen van uw aanbouw is essentieel. Hiermee voorkomt u verrassingen en weet u precies wanneer wat uitgevoerd wordt en af is. Bij Van Bragt Bouw hechten we veel waarde aan een strakke planning. Hiermee willen we bereiken dat u niet voor verrassingen komt te staan en u weet waar u aan toe bent tijdens het project. Wij kunnen deze strakke planning halen door ons compacte team van vakmensen en de nauwe communicatie met onze klanten en personeel.

4. Aanvragen van alle benodigde vergunningen voor het plaatsen van uw aanbouw

Het is van essentieel belang om alle benodigde vergunningen aan te vragen voordat u begint met de aanbouw. Dit kan gedaan worden bij omgevingsloket, maar als u hier geen verstand van heeft, kunt u het beste om advies vragen bij uw bouwbedrijf. Van Bragt Bouw kan u hier in steunen. Als u deze vergunningen niet aanvraagt, dan kan dit extra kosten opleveren en vertragingen tijdens de aanbouw.

5. Houd rekening met elektriciteit en water bij het plaatsen van uw aanbouw

Bij het ontwerpen van uw aanbouw is het belangrijk om elektriciteit en wateraansluitingen niet te vergeten. Laat bijvoorbeeld genoeg stopcontacten plaatsen, zodat u nergens zonder stroom zit.

6. Grondige kwaliteitsinspectie aan het eind van de aanbouw

Het is van essentieel belang om aan het eind van uw project samen met uw bouwbedrijf een grondige kwaliteitsinspectie te doen. Op deze manier wordt er verzekerd dat alles goed is en de aanbouw aan al uw wensen voldoet. Van Bragt Bouw doet dit aan het eind van elk project en zorgt ervoor dat de uitvoerder iedere dag op de bouw aanwezig is om te verzekeren dat alles voorspoedig verloopt.

Conclusie: Aandachtspunten bij het plaatsen van een aanbouw

Een aanbouw moet zorgvuldig geplaatst worden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens het project. Van Bragt Bouw maakt hiervoor een strakke planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast hebben wij 20 jaar ervaring met het plaatsen van kleine, grote en complexe aanbouw. Wij zijn het bouwbedrijf in Breda en omstreken voor aanbouw, verbouwen, nieuwbouw en vastgoedonderhoud!

Neem Contact Op!

Onze Recente Artikelen

Onze Recente Projecten